Connexions, treball intergeneracional a Girona

06/04/2017 | 11:04

Aquest passat 17 de març, el Punt Òmnia Plataforma Educativa de Girona va encetar el projecte d’aprenentatge i servei Connexions, un taller que agrupa alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut Santiago Sobrequés de Girona i el grup de gent gran del Punt Òmnia.

El projecte es basa en l’intercanvi de coneixement sobre les TIC entre un grup de nois i noies i la gent gran del Centre Cívic Onyar. La demanda: l’ús de les xarxes socials. En aquest taller, els nois i noies donen suport a la gent gran en l’ús de les TIC. D’aquesta manera, els nois i noies de Connexions fan un servei a la comunitat contribuint en la desaparició de l’escletxa digital.

Connexions és el títol que el Punt Òmnia ha donat al projecte, ja que la finalitat d’aquest treball és connectar la gent gran amb les xarxes socials. La primera sessió de Connexions ha estat tot un èxit, tant per la participació (vuit alumnes i vuit persones del grup de gent gran) com pels reptes que els organitzadors s’han plantejat al final d’aquesta primera sessió.

Els alumnes passaran pel Punt Òmnia Plataforma Educativa de Girona per continuar amb el projecte cada quinze dies i fins a l’estiu.

 

Gent Gran
Joventut
intergeneracional
aprenentatge servei
xarxes social
Al taller hi participen joves de 3r i 4t d'ESO i gent gran.