Constantí celebra el 1r Concurs de Guarniment de Terrasses Comunitàries

15/10/2018 | 08:10

El passat mes de setembre la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí ha acollit el lliurament de premis i diplomes del 1r Concurs de Guarniments de Terrasses Comunitàries, organitzat per l’Associació de Veïns Centcelles de Constantí, amb el suport de l’Ajuntament, el Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) i el Punt Òmnia AVV Centcelles de Constantí. Un total de quatre terrasses de Centcelles han participat durant el juliol de 2018 en aquest concurs, una iniciativa amb la qual els organitzadors han promogut la relació entre veïns i veïnes del barri i la col·laboració en l’embelliment dels espais públics. Amb aquest concurs també s’ha animat els i les participants al treball cooperatiu i a la implicació en el disseny i la creació del guarniment dels espais comunitaris que els són propis.

El jurat, format per la dinamitzadora del Punt Òmnia AVV Centcelles, Inés Olondriz, una representant de la Unió de Botiguers de Constantí, un tècnic de l’Ajuntament i la professora de treballs manuals dels serveis socioeducatius del municipi, ha escollit la terrassa del carrer Gaudí núm. 10 de Constantí com a guanyadora del concurs. El premi consisteix en una retribució econòmica que les persones guanyadores han de destinar a la realització d’alguna obra de millora en la comunitat de veïns i veïnes.

Aquesta iniciativa de territori és la primera d’un seguit de col·laboracions que es duran a terme entre el Punt Òmnia AVV Centcelles i el Pla de desenvolupament comunitari (PDC), que han acordat intensificar les seves intervencions conjuntes al territori per treballar en xarxa i promoure el treball cooperatiu i la implicació de les veïnes i veïns del municipi.
 

Premis del 1r Concurs de Guarniment de Terrasses Comunitàries

La iniciativa està participada pel Punt Òmnia AVV Centcelles i pel PDC de Constantí el Punt Òmnia AVV Centcelles i el Pla de desenvolupament comunitari (PDC), que han acordat intensificar les seves intervencions conjuntes al territori.