Crònica de la Jornada de Sant Jordi 2014 a la Torrassa

fotografia assistents jornada Sant Jordi

Us deixem amb un botó de mostra del que va ser la Jornada del Sant Jordi 2014 celebrada pel Punt Òmnia Jis-Arrels, en un any molt especial: ja són 15 anys de viatge!, des del 1999, en què el Punt va obrir les seves portes al barri de la Torrassa.

El 23 d’abril ens vam reunir unes 35 persones de tots els grups de treball del Punt per celebrar la jornada: amb una lectura pública dels treballs presentats al Concurs i, com sempre, amb un pica-pica de cloenda. Aquest any cal destacar del pica-pica la superempanada artesanal de la Concha, del grup de divendres Iniciació a través de l’escriptura, moltíssimes gràcies!

Des de fa 10 anys, també aprofitem aquesta jornada per intercanviar llibres, i cada persona que hi participa té el seu llibre garantit, com a ‘premi’ en un concurs on guanya tothom. Volem agrair a la Biblioteca Tecla Sala la donació d’un lot de llibres al Punt Òmnia per a aquesta ocasió: moltes gràcies! … Agraïm també a la Francina el disseny del logo dels 15 anys del Punt Òmnia!

Tots els treballs presentats es podran consultar permanentment al Blog del Concurs de Sant Jordi:

http://concursantjordiomniatorrassa.blogspot.com

La lectura pública de la Jornada “Sant Jordi a la Torrassa” ha estat la primera fase d’un treball programat al llarg de tot l’any 2014 amb els grups del Punt Òmnia, precisament per celebrar de forma transversal el nostre 15è aniversari amb una activitat de llarg recorregut anomenada el Mosaic del Barri. A l’estiu, us anunciem que presentarem una gran foto col·lectiva farcida de retrats localitzats a diversos paisatges dels barris de la Torrassa i Collblanc, i també presentarem el llibret que reunirà tots els retrats acompanyats dels texts que expliquen la història de la fotografia triada per cada veí i veïna participant.

Pròximament!

lectura
aniversari
llibres
sant jordi
retrats
mossaic