Crònica de Sant Jordi des del Punt Òmnia JIS-ARRELS

imatge

El dimecres 20 d'abril, el Punt Òmnia JIS-ARRELS va celebrar el Sant Jordi 2016 amb lectura compartida dels darrers treballs fets al Punt amb difusió d'actes al barri, com el recital de les nostres companyes de la XIC, amb el ja clàssic repartiment de llibres de segona mà i punts de llibre. I com no, el Punt Òmnia va organitzar el Vermutet tradicional de cloenda de la jornada.

 

Part de la lectura compartida aquest any ha estat una mostra sorgida del projecte Amb Veu i Nom de Dona, una activitat de la qual el Punt informarà més endavant.

Aquest mes d'abril s'han presentat les exposicions Postals de Barri, compartides amb els dos PO de Collblanc-Torrassa, el d'Akwaba i el de JIS: un recull de postals del nostres barris, activitat que pretenem estirar fins a finals d'any. I també s'ha presentat l'exposició dels dracs i Jordis de la nostra veïna Francina Aymerich, que dissenya els nostres cartells del Concurs des de l'any 2009: una visió molt especial de la llegenda...

 

Els treballs presentats al Concurs Sant Jordi 2016 els podreu consultar al bloc de Sant Jordi a la Torrassa, que compta amb una exposició permanent dels treballs publicats des de l'any 2011. Trobareu més informació, com sempre, al bloc del Punt, on podreu veure un reportatge fotogràfic més ampli.

Salut i barri!

sant jordi