Creu de Sant Jordi 2012 per dues entitats gestores de punts Òmnia

10/04/2012 | 18:04
Imatge gràfica Creu de Sant Jordi
Entre les personalitats i entitats distingides enguany amb la Creu de Sant Jordi figuren la , que gestiona un dels punts i la , entitat gestora del nom al barri de Trinitat Vella de Barcelona.
 
Aquest guardó reconeix la trajectòria de com a promotora de nombrosos projectes adreçats a infants i joves, així com a d&;altres col·lectius vulnerables, tant de Sant Boi, com del Baix Llobregat. Es destaca que les iniciatives que impulsa afavoreixen la vertebració d’una societat més solidària amb els valors de les persones i amb els drets col·lectius.
 
La rep aquest distintiu en reconeixement a la tasca que du a terme de formació i d’inserció social i laboral de persones que es troben en risc d’exclusió, especialment els joves. També es remarca el seu paper en la cohesió social del territori amb la promoció d&;iniciatives d&;economia solidària.
 
La Creu de Sant Jordi l’atorga la Generalitat de Catalunya a persones i entitats que destaquin per la seva tasca en l&;àmbit del civisme, la cultura i la defensa de la identitat catalana. L&;acte d&;entrega tindrà lloc el proper 20 d&;abril al Palau de la Generalitat.
 
Per a més informació consulteu ;aquests guardons, i llegiu la llista completa de premiats d’aquesta edició fent clic .
premi
entitats
entitats gestores