CS4ALL competències computacionals per a tothom.

17/04/2023 | 16:04

Colectic, entitat gestora d'un punt de la Xarxa Òmnia, està treballant en el projecte col·laboratiu CS4ALL, una formació híbrida per a persones formadores, per donar suport a educadores, formadores i personal docent que vulgui aprendre Python.

El projecte busca persones voluntàries per participar en aquest programa gratuït, finançat amb Erasmus+, amb la intenció de desenvolupar les teves competències computacionals, habilitats en informàtica i en programació Python, com a part d'un grup remot codirigit.

Formació en línia per a persones formadores:

  • Mòdul 1: Activitats educatives i extraescolars innovadores en l’era digital Quan?, dimarts 25 d’abril de 2023 de 9:30 a 12:30 h i 14:30 a 17:30 h. Parlem sobre el «Nou Trívium» i competències computacionals.

  • Mòdul 2: Ensenyar competències computacionals a infants de 6 a 9 anys Quan?, dimarts 16 de maig (pendent confirmar) Aprendrem informàtica amb activitats desconnectades i sense ordinador, l’aprenentatge subliminar i la creació de connexions emocionals.

  • Mòdul 3: Ensenyar competències computacionals a infants i joves de 12 a 15 anys Quan?, dimecres 31 de maig de 2023 (pendent de confirmar) Potenciarem l'ensenyament de la informàtica en l'aprenentatge de les matemàtiques i la llengua.

  • Mòdul 4: Ensenyar competències computacionals a joves de 12 a 15 anys, Quan?, dimarts 27 de juny de 2023 (pendent confirmar) Consolidarem l'aprenentatge explorant el concepte de les funcions i la programació funcional.

La durada de la formació és de 48 hores, de les quals 24 en format síncrona en directe o enregistrat, i 24 en format asíncron i tutories puntuals curtes.

Les inscripcions estan obertes aquí.

CS4ALL és un projecte amb el suport de la Universitat Oberta - CISCO ASC de Milton Keynes, Anglaterra, i ENSICO de Portugal.

Recerca de persones voluntàries per a projecte formatiu