Curs d'assessorament energètic

04/06/2018 | 11:06

Ecoserveis, una entitat sense ànim de lucre, ofereix el taller gratuït 'Capacitació energètica per a fer front a la pobresa energètica' dirigit a persones amb experiència en el sector social que tinguin interès per l’energia i per la tasca d’assessorament energètic.

Com es concreta la pobresa energètica? Com es detecta? Quines persones la pateixen? Quines estratègies hi ha per combatre-la? La formació és elemental per detectar i donar resposta a situacions d’urgència energètica, com els avisos de talls de subministraments o els talls ja executats.

Aquest taller dóna a l’alumne recursos per conèixer els usos energètics a la llar, entendre com reduir-los, descobrir quines modalitats tarifàries són més adequades segons cada persona i saber identificar, gestionar i derivar les situacions de pobresa energètica. Superar satisfactòriament el curs, d’acord als criteris d’avaluació establerts dóna dret a l’obtenció d’un diploma del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, expedit per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària.

Podeu consultar més informació a la web d'Ecoserveis.

Ecoserveis ofereix una activitat per a aquelles persones del sector social que hagin de dur a terme tasques d'assessorament.