Curs en obert: Eines lliures per al teletreball cooperatiu

Durant els darrers mesos, al Punt Òmnia del Raval - Colectic han estat treballant en el projecte Passa't al FLOSS, que es basa en un assessorament i acompanyament personalitzat a organitzacions de l'economia social i solidària que vulguin migrar cap al programari lliure. Des de l'entitat expliquen que han comprovat com la situació d'emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha evidenciat que sense sobirania tecnològica no hi haurà revolució ni transformació social.

Durant el confinament han realitzat xerrades i formacions virtuals sobre eines lliures per treballar online. Ara, volen compartir els materials, per tal que les persones i organitzacions interessades en el tema pugui aprendre més sobre el FLOSS (Free/Libre Open Source Software) i les eines lliures per al teletreball cooperatiu. Ho han fet creant un curs en línia d'accés lliure.

El contingut de la formació inclou una introducció al món del programari lliure, el codi obert, el coneixement compartit i la cultura dels procomuns, així com un recull d'eines útils pel treball des de casa

Per accedir al curs cal entrar al campus virtual de Colectic com a convidat. Un cop dins, es pot entrar específicament a aquesta formació introduint la paraula clau: FLOSS.
programari lliure
teletreball
formació
El Punt Òmnia Colectic posa a l'abast de la ciutania i les organitzacions una formació sobre el programari lliure, el codi obert, el coneixement compartit i la cultura dels procomuns. També inclou un recull d'eines útils per treballar des de casa.