Cursos al centre sociosanitari de Viladecans

Fa uns quants dies vam començar a fer classes a persones que assisteixen al nou Centre Social i Sanitari Frederica Montseny de Viladecans (CSSFM), que va entrar en funcionament durant l'estiu d'aquest any.

L'equipament, impulsat per l'Ajuntament i el Consorci Hospitalari de Catalunya, disposa de 182 llits entre la residència assistida i els serveis d'internament sanitari, i de 50 places d'atenció diürna per a persones dependents, d'acord amb les fonts municipals.

Què fem en el centre sociosanitari? Apropem les persones grans a les noves tecnologies i els oferim una finestra oberta al món, per tal que des del centre puguin estar informats de totes les notícies del seu voltant, puguin estar en permanent contacte amb els seus familiars i fer totes les coses que les noves tecnologies els permeten de fer.

De moment, s'han organitzat dos grups: un grup que hi assisteix els dilluns i els dimecres, i un altre que ho fa els dimarts i els dijous. Esperem que us interesseu per aquest bloc, ja que us explicarem les nostres experiències i com van les classes amb les persones assistents.