Cursos de fotografia al Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons de l'Hospitalet de Llobregat

01/12/2014 | 19:12
Cartell "Sujetos fotográficos y narrativos"

Al Punt Òmnia Sanfeliu – Sant Ildefons ens agrada la fotografia, d&;aquí que fem bastants cursos de retoc fotogràfic. Aquest any hem anat més enllà, gràcies a la participació d&;un fotògraf professional voluntari que ens ha ajudat a fer el curs club Photoshop.

Un curs d’iniciació als conceptes bàsics de la fotografia i dels editors d’imatges, per aprofundir en la fotografia i les seves possibilitats. Obrim un espai amb un nivell TIC més elevat i de forma conjunta entre adults i joves, tenint com a escenari el barri i la seva població.

Us deixem tres enllaços del blog ben interessants, on es poden veure les diferents activitats fetes i l&;exposició fotogràfica que es va originar a partir de la participació en aquest curs.

Després també tenim el curs de retoc fotogràfic, un curs d’iniciació als conceptes bàsics de la fotografia digital i el retoc fotogràfic, on s’aprèn com passar les nostres fotografies de la càmera a l&;ordinador, per després aprendre a utilitzar els diferents programes de retoc d&;imatges.

Tots dos cursos han tingut molt d&;èxit, aquest any, al nostre Punt Òmnia, i d&;aquesta forma ens agradaria compartir-ho amb vosaltres.

curs
taller
foto
retoc fotogràfic