Cursos intensius d'estiu a Viladecans

Foto de grup de l'alumnat del punt Òmnia

Dijous passat van finalitzar els cursos intensius d'estiu del Punt Òmnia de l'Ateneu d'Entitats Pablo Picasso de Viladecans, que organitza la Fundació Ciutat de Viladecans, conjuntament amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Viladecans.

Durant la darrera setmana de juny i el mes de juliol hem deixat obert el punt amb una nova oferta formativa, cosa que no havíem fet fins a aquest moment. Amb aquests cursos hem donat la possibilitat a aquelles persones que no havien pogut fer cap curs amb nosaltres de poder apuntar-se a aquests cursos, i a d'altres que volien perfeccionar i/o incrementar els seus coneixements o, simplement, volien estar ocupades els mesos d'estiu.

Hem obert diferents nivells, perquè les persones poguessin escollir:

  • Fotografia inicial
  • Fotografia i vídeo (nivell mitjà)
  • Xarxes socials i participació a Internet
  • Conèixer l'ordinador, correu i navegació
     

Els cursos han estat al matí i a la tarda, per facilitar l'accés dels usuaris.

Creiem que aquesta nova iniciativa de fer cursos d'estiu intensius ha estat molt bona, ja que s'hi han apuntat moltes persones. Hem comptat amb un total de 25 persones, la majoria d'elles del municipi, encara que ens hem trobat amb algunes de municipis com Gavà o Sant Climent, que també s'han apuntat als nostres cursos.

L'any vinent tornarem a oferir aquest tipus de cursos.