De les TIC a les arpilleres, exposició de la tercera edició del taller a Sant Vicenç dels Horts

Punt Òmnia Casal Cívic Sant Vicenç dels Horts - Sant Josep

El ha inaugurat a finals de desembre l'exposició dels treballs d'arpilleria del tercer taller De les noves tecnologies a les arpilleres.

Algunes usuàries del Punt Òmnia han creat tapissos creatius artesanals d’acord amb la proposta: Quin és el somni que m'hauria agradat poder realitzar, durant el passat mes de juliol. Segons la dinamitzadora del Punt, la Susanna Llobet, totes les persones implicades en el taller i la posterior exposició estan molt satisfetes d’haver-hi participat, ja que l'objectiu és preservar i consolidar aquesta activitat.

Aquest taller incideix en l'interès social i l'ús comunitari creant xarxa entre les usuàries que, a través de l'arpilleria, treballen en el seu apoderament. Les usuàries han cercat prèviament informació a Internet per aprendre sobre els orígens d'aquesta activitat tèxtil. Durant el taller, les participants també han pogut intercanviar coneixements amb altres grups i agrupacions d'arpilleristes.

L'exposició és oberta per a tothom i es pot visitar al vestíbul del Casal Cívic de Sant Vicenç dels Horts fins al 31 de març de 2017.

 

Totes les persones implicades en el taller estan molt satisfetes ja que l'objectiu és preservar i consolidar aquesta activitat