Demanda de prestació SEPE (Servei Public d'Ocupació Estatal)

Des del Punt Òmnia Casal Cívic de Tortosa han creat dues infografies per donar un cop de mà a les persones que estan el procés de recerca de feina. D'una banda, han fet la infografia sobre com inscriure's com a demandant d'ocupació al SOC i, d'altra banda, aquesta que tens aquí amb els passos per demanar la prestació contributiva per desocupació.

Per sol·licitar una prestació contributiva a través d'Internet cal tenir certificat digital, DNI electrònic o usuari i contrasenya cl@ve, i estar inscrit/a com a demandant d'ocupació en el Servei d'Ocupació de Catalunya. S'ha d'accedir a la seu electrònica del SEPE (Servei Public d'Ocupació Estatal) i fer clic en 'Persones' dins l'apartat 'Procediments i serveis electrònics'. Després cal seleccionanar l'enllaç 'Sol·liciti la seva prestació'. Ofereixen una guia d'ús de l'aplicació i un manual d'usuari per a cada tipus de prestació.

omniaacasa
recerca de feina
prestació de desocupació
Des del Punt Òmnia Casal Cívic de Tortosa han creat dues infografies per donar un cop de mà a les persones que estan el procés de recerca de feina.

Més informació