Demanda de prestació SEPE (Servei Public d'Ocupació Estatal)

Demanda de prestació SEPE (Servei Public d'Ocupació Estatal)

Des del Punt Òmnia Casal Cívic de Tortosa han creat dues infografies per donar un cop de mà a les persones que estan el procés de recerca de feina. D'una banda, han fet la infografia sobre com inscriure's com a demandant d'ocupació al SOC i, d'altra banda, aquesta que tens aquí amb els passos per demanar la prestació contributiva per desocupació.

Per sol·licitar una prestació contributiva a través d'Internet cal tenir certificat digital, DNI electrònic o usuari i contrasenya cl@ve, i estar inscrit/a com a demandant d'ocupació en el Servei d'Ocupació de Catalunya. S'ha d'accedir a la seu electrònica del SEPE (Servei Public d'Ocupació Estatal) i fer clic en 'Persones' dins l'apartat 'Procediments i serveis electrònics'. Després cal seleccionanar l'enllaç 'Sol·liciti la seva prestació'. Ofereixen una guia d'ús de l'aplicació i un manual d'usuari per a cada tipus de prestació.

omniaacasa
recerca de feina
prestació de desocupació
Des del Punt Òmnia Casal Cívic de Tortosa han creat dues infografies per donar un cop de mà a les persones que estan el procés de recerca de feina.

Més informació