Des de la teva finestra

Una de les fotografies del vídeo

Cuinat a foc lent i amb molt bons ingredients. Els Punts Òmnia Fundació AkwabaSanfeliu-Sant Ildefons, ambdós de L'Hospitalet de Llobregat, estrenen un vídeo amb les imatges que els han compartit les persones participants aquests dies. La consigna era compartir fotografies d'allò que veuen des de les seves finestres durant el confinament.

Les dinamitzadores dels dos punts estan molt contentes amb el resultat: "Cadascuna des de les vostres cases, des de les vostres trinxeres, heu expressat aquesta inusual realitat. Gràcies per transmetre'ns aquest paisatge, tan comú i tan íntim alhora, que veieu des de la vostra finestra i que us ha acompanyat aquests dies".

A més, intenten mirar la part positiva de la situació que estem vivint: "Aquesta crisi, com pràcticament la majoria de les situacions a la vida, mostra dues cares de la mateixa moneda. Vosaltres, sense dubte, ens heu apropat les coses positives; per exemple la possibilitat que ens brinda el temps per deixar volar la imaginació i ser creatives". 

Les imatges del vídeo han estat captades per les participants dels dos punts. De l'edició audiovisual s'ha encarregat la participant Conchita Ovide Álvarez i la cançó és 'Aves enjauladas' de Rozalén.

 

omniaacasa
covid-19
Els Punt Òmnia Fundació Akwaba i Sanfeliu-Sant Ildefons realitzen projectes conjunts durant el confinament.