Descobrir el delta del Llobregat: una experiència única al Punt Òmnia Pubilla Cases Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat!

Imatge de la sortida.

En el primer trimestre del curs 2015-2016, el Punt Òmnia Pubilla Cases Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat ha estat treballant la cerca d'informació a través de la xarxa a mode pràctic amb els i les alumnes del Punt.

Així, al Punt Òmnia els usuaris han treballat la manera com arribar a un espai o destinació en concret, les combinacions de transport públic, mirar horaris, buscar el telèfon per fer reserva prèvia o enviar un correu electrònic, saber què visitar o buscar imatges del lloc.

Després de tota aquesta feinada feta a l'aula, els usuaris del Punt Òmnia van  poder veure in situ tot el que els ha costat de cercar tant. I en aquest cas, el Punt ha muntat la sortida per veure i conèixer el Parc del Delta del Llobregat, que és un dels espais que s'han treballat amb els ordinadors.

Així, el dimecres 30 de març, com a excursió de fi de trimestre –o inici del tercer trimestre segons es miri– els usuaris del Punt Òmnia i la dinamitzadora han visitat aquest Parc de gran interès natural. Per poder arribar-hi han fet servir la nova Línia 9 del metro, la qual passa per l'Hospitalet de Llobregat.

En la visita, el Nèstor –el guia– ha explicat als usuaris com ha canviat el paisatge de la llera del riu, la importància de la seva protecció, les aus que hi habiten i les que estan de pas, i fins i tot els usuaris han pogut veure els cavalls que tenen perquè pasturin i netegin els marges, els quals vénen de la Camarga francesa, ja que són una espècie acostumada al medi aquàtic.

En total, una visita de tres hores, en la qual, tot caminant, els usuaris han anat descobrint l'impressionant ecosistema que s'amaga al costat de l'aeroport i de la Zona Franca, i la seva gran importància.

A banda d’això, la major part d'alumnes que resideixen a l'Hospitalet no coneixen la possibilitat de poder visitar aquests espais pel seu propi compte, així que han descobert una altra manera de passar els dies de primavera que s'apropen.

Galeria d'imatges:

Excursió al delta del Llobregat

excursió
natura
Punt Omnia Pubilla Cases Can Vidalet