Design does. Allò que fa el disseny

04/04/2018 | 10:04

Fins el 13 de maig el Museu del Disseny de Barcelona acull la mostra 'Design does' (Allò que fa el disseny), una exposició sobre les fronteres de com el disseny dóna forma als reptes globals de la nostra societat, de vegades per millorar i d’altres, per tot el contrari. Aquest projecte explora la responsabilitat del disseny en el seu impacte en la indústria, en l’humà, en els sistemes socials i en els valors culturals.

Design does és un projecte que es pregunta quin paper té i tindrà el dissenyador, el de ser proveïdor de solucions, humanista, estratega i/o agent de canvi, i s'articula mitjançant una bateria de preguntes contestades per 15 projectes de dissenyadors locals i internacionals.

Sostenibilitat, connectivitat, marginació, consumisme, innovació i nous materials... Tots aquests conceptes es troben encabits en Design does, que vol establir un diàleg amb la ciutadania, afavorint la participació i la generació de coneixement que nodreixi la pràctica transdisciplinar del disseny. Activitat gratuïta. Més informació a la pàgina web.

El Museu del Disseny de Barcelona acull una mostra sobre disseny i responsabilitat social.