Desitjos Socials des del Punt Òmnia AV de Centcelles!

30/12/2013 | 10:12
Desitjos socials de Centcelles

Al Punt Òmnia d'aquest trimestre no hem parat. I és que, després de portar la nostra experiència sobre coordinacions amb entitats del territori a les jornades de Girona el passat 22 de novembre, al Punt Òmnia de Centcelles hem tingut una agenda de tancament de trimestre molt moguda.

Des de l'Escola d'Adults de Constantí hem acompanyat els i les alumnes de català en les seves representacions teatrals a les escoles dels infants i també al Centre de Dia de la Gent Gran de Constantí, en aquest cas la gent més gran acompanyada dels menuts de 2 anys de la llar d'infants.

A l'Òmnia Centcelles, amb el grup de joves, hem volgut provar els torrons més clàssics i així promoure aquests dolços típics tan nostres.

Amb el nou grup de petits de l'Òmnia, l'alumna en pràctiques del PO ha volgut, per a la seva activitat final, ja que és l'última setmana de pràctiques, fer una manualitat perquè els més petits la tinguin de record a casa. La vam fer durant les sessions prèvies al tancament del trimestre.

L'últim dia del trimestre vam preparar una gimcana amb ordinadors perquè trobessin la manualitat que els havíem amagat. Cada prova la tenien amagada dins de les diferents carpetes dels diferents ordinadors. S'ho van passar molt bé buscant les pistes misterioses; tot i que alguna prova els va costar una mica més d'encertar-la que les altres. I aquesta activitat és el ninot de neu de la felicitació que us hem fet per desitjar-vos els millors desitjos socials per a l'any que ve!

Per al nou any que ens arriba, creiem que serà un any ple d’oportunitats (365)! Els nostres millors desitjos en l’àmbit social per a totes i cadascuna de les persones que passen pels diferents òmnies!