Dia de la dona 2.0: trobar-se per compartir

08/03/2011 | 12:03

Un dia per trobar-se i compartir”. Així és com defineix el Dia de la Dona una de les participants a la presentació col·lectiva sobre la diada que ha elaborat l’Oficina de Dinamització Comunitària de la Xarxa Òmnia. I és que des de l’ODC (Oficina de Dinamització Comunitària) hem aconseguit recollir més de 90 reflexions d’usuàries i dinamitzadores entorn d’aquesta jornada reivindicativa d’igualtat.

L’heterogeneïtat de perfils d’usuàries ens ha permès fer un repàs intergeneracional de com les dones viuen aquesta diada i com radiografien la situació de la dona en el món actual. Hem pogut veure que encara hi ha un missatge latent que és el de lluitar per la igualtat de possibilitats, sobretot en l’àmbit laboral. També hi ha un clam comú per eradicar la violència de gènere. Però si en una cosa estan d’acord, és que per a les dones, el Dia de la Dona és cada dia!!

Tot aquest recull d’opinions, així com diverses experiències que s’estan duent a terme als diferents punts Òmnia, els podeu trobar agrupats en el post del bloc Òmnia Dones 2.0: Generar coneixement per a produïr efectes.

Aquest recull de comentaris també el podeu trobar en alta resolució al Youtube o en format presentació de diapositives al canal Omnia de l’Slideshare.

El nostre objectiu ha estat visualitzar les usuàries de la Xarxa Òmnia en un espai virtual on elles s’hi puguin veure i reconèixer i puguin veure les cares i les opinions d’altres usuàries. D’aquesta manera fem un pas més per crear xarxa de ciutadans Òmnia.

dones