Dia d'Internet: mitjà per trencar distàncies geogràfiques

Logotip del Dia d'Internet de l'Òmnia

Internet mitjà per trencar distàncies geogràfiques: Fem intercanvis i Enviem postals per celebrar el dia d’Internet. Proposem Videoconferències i Intercanvis a través de blogs i de eines de missatgeria. http://diadeinternet.org/?evt=7511⟨=es&pais=21 http://diadeinternet.org/?evt=7486⟨=es&pais=21 Necessitem contactes en altres països per ampliar aquesta activitat.

Intercanviem postals ecards per al Dia Mundial d'Internet

 

Proposem la creació i l'enviament de postals per promocionar el Dia Internacional d'Internet, l'accessibilitat i l'ús de les TIC.
Es pot enviar directament des del bloc a correus d'amics les postals realitzades.
Proposem la creació i l'enviament de postals per promocionar el Dia Internacional d'Internet.
Podeu enviar a amics aquestes postals fetes al Punt Òmnia Sant Roc pels usuaris, o per els vostres usuaris durant les activitats per celebrar el Dia Mundial d'Internet (botó enviar). També els proposem publicar vostres imatges creades al bloc (ample maxi: 600px, jpg, png, gif) i clicant registrar-se, i Afegeix entrada.
Han de ser creatives i personalitzades sobre el tema dels beneficis, l'accessibilitat, i del món d'Internet: portaran el teu nom i les publicarem.
Podeu utilitzar wordle.net per fer núvols de paraules.
Correu e-mail per a la recepció de postals: omniasantroc@yahoo.es.
Blog: xarxa-omnia.org/santroc

Enllaç postals en diadeinternet.org

Enllaçe a xarxa-omnia.org/santroc

Fem Videoconferències i Intercanviem escrits, vídeos, fotos...

Internet com a mitjà per trencar distàncies geogràfiques, interrelacionar i intercanviar escrits, fotos, vídeos, informacions i experiències. Mitjans: Videoconferència, blocs .. Públics: de tots els països i edats telecentres, aules escoles sales informàtica.

Enllaç Videoconferències i intercanvis: Trenquem les distàncies geogràfiques

Pascal. Òmnia AV Sant Roc

accessibilitat
discapacitat
postals
Dia d'Internet