Dia Mundial d’Internet al Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc de Badalona

EEl 17 de maig es va commemorar el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació, també conegut com a Dia Mundial d’Internet, una jornada que ens recorda la importància de sensibilitzar sobre les possibilitats que l’ús d’internet i d’altres tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) poden oferir a les societats i economies actuals, especialment les que ofereixen les TIC de reduir l’anomenada bretxa digital.

Per celebrar un dia tan assenyalat, els participants del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc, gestionat per la FAVIBC, van elaborar postals i trencaclosques socials per promoure l’ús de les TIC i d’internet en aquesta
diada sobre la xarxa. Les postals elaborades al Punt promouen amb èmfasi valors humans i positius. Podeu consultar la galeria d'imatges clicant en aquest enllaç. 

Els participants del Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc també van fer un trencaclosques en línia per a tothom, per a commemorar aquesta jornada, podeu consultar aquesta eina clicant en aquest enllaç. Finalment, el Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc també va organitzar una recollida de fotografies fetes pel usuaris que han publicat en aquest enllaç: http://www.xarxa-omnia.org/santroc/?p=11650.

 

 

Dia d'Internet
postal dia de internet
Les persones participants del Punt han creat postals i trencaclosques socials que promouen l'ús d'eines TIC.