DIXIT programa una conferència sobre voluntariat social i acció comunitària

17/03/2016 | 12:03
Logo DIXIT.

El voluntariat està impregnat de valors com la solidaritat, la reciprocitat i la confiança mútua, i tots ells contribueixen significativament al benestar de les persones i les seves comunitats. Persones de tot el món participen en accions de voluntariat motivades per una gran varietat de raons. Al llarg dels darrers anys, el voluntariat i l’acció social han adquirit un sentit i una funció social d’especial rellevància a Europa i també a Catalunya.

El proper 7 d’abril, DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i la Fundació PereTarrés oferiran la conferència “Voluntariat social i acció comunitària”, on es posarà de relleu el paper del voluntariat social com a base per a la construcció d’una ciutadania més activa i compromesa. Durant la xerrada també es parlarà de la situació actual del voluntariat social i l’acció comunitària a Europa, quins són els reptes de futur i com trobar les estratègies per fomentar l’acció social entre les persones.

La xerrada anirà a càrrec de Txus Morata, investigadora principal del Grup de Recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS) de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, on també és professora titular i directora del Màster Universitari en Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i l’adolescència.

Data:7 d’abril de 2016 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Passeig del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i Fundació Pere Tarrés