Dona i Voluntariat [XIX Jornada Literària]. Escola d'adults de la Verneda Sant Martí - Associació de participants Àgora

El Punt Òmnia de l'Escola d'Adults de la Verneda Sant Martí - Associació de participants Àgora sempre està en plena activitat i ple de persones que hi van a aprendre o a ensenyar alguna cosa. Moltes són les dones implicades en el seu projecte i és per això que en una data senyalada com la del dia de la dona treballadora, un cop més ens proposen coses molt interessants.

Amb motiu del dia 8 de març, Dia de la Dona, l'Escola d'Adults de la Verneda Sant Martí proposa la XIX Jornada Literària. Aquesta Jornada va tenir lloc  dijous 10 de març a les 18 h de la tarda a la Sala d'Actes del Centre Cívic Sant Martí [metro L2 - Sant Martí o Bac de Roda] . La programació de la tarda va comptar amb la xerrada de la sociòloga Lídia Puigverd (18.10 a 18.30 h), un debat, una lectura col·lectiva de textos sobre la dona, un berenar, comiat i repartiment de diplomes per als participants finalment es va tancar l'acte amb un recital poètic (de les 20.30 h fins a la seva finalització). Aquestes activitats eren lliure i, per tant, obertes a tothom.

El Punt Òmnia ofereix també un curs amb el títol Dones i TIC, on s' intenta fomentar l'ús de les tecnologies fent èmfasi en la importància de la dona i el seu paper també dins de la societat de la informació. Les places són limitades. Informeu-vos a través del telèfon 93 256 57 79, o del correu agora@edaverneda.org. El període de matriculació és del 14 al 25 de març.