Edició musical amb LMMS

Edició musical amb LMMS

Des del Punt Òmnia de Campclar ens ofereixen una sèrie de videotutorials per a començar a fer ús del programa d'edició musical LMMS desde zero.

Linux Multi Media Studio és un programa multiplataforma de software lliure que ens permet crear ritmes, bases, melodies, rodes d'acords etc. amb gran quantitat de recursos que el mateix programa ofereix i que poden ser ampliats des de la mateixa pàgina web del programa gràcies a la seva comunitat.

Tant si tens coneixements musicals com si no el programa és força intuïtiu i funciona molt bé fer proves i practicar amb ell. De totes formes als tutorials es posa sobre la taula una petita base teòrica per a entendre el què i per què del que estem fent, però no és imprescindible conèixer la teoria, el més important és posar-ho en pràctica.

Actualment els tutorials es troben en fase de creació però ja compta amb alguns vídeos online a la llista de reproducció al canal de Youtube del Punt Òmnia de Campclar, que s'actualitzarà automàticament quan hi hagi un nou videotutorial.

Desitgem que aquest taller desperti la vosta curiositat i creativitat i aviat puguem escoltar les vostres composicions!

LMMS
Linux Multi Media Studio
edició musical
música
FLOSS
#OmniaaCasa
omniaacasa
Videotutorials per a un primer apropament al programa d'edició musical.