El Carnaval de Centcelles

20/03/2012 | 13:03
Foto de grup del carnaval a centcelles

L'activitat conjunta de Carnaval del Punt Òmnia AV Centcelles amb el centre obert de Constantí, ha sortit publicada a la revista local de Constantí anomenda Mosaic.

L'activitat la vàrem estar preparant unes setmanes abans, i des del Punt Òmnia AV Centcelles vam decidir anar disfressats a l'activitat d'acollida en què arribava el Sr. Carnestoltes de Constantí. Al final vam anar preparant complements carnavalescos i els deixàvem en una caixa màgica.

El mateix divendres de Carnaval, anàvem traient de la caixa màgica els complements i ens anàvem disfressant! Va ser motl divertit! Tot seguit vam anar a buscar els nostres companys del centre obert i tots plegats vàrem pujar fins al poble on ens trobàvem amb la resta de gent del poble. Tots junts vàrem començar a desfilar amb les nostrers disfresses, els nostres xiulets i elements de festivitat carnavalesca, omplint de confetis el poble de Constantí.

Al pregó de Constantí es varen donar les claus del poble al Sr. Carnestoltes perquè governés ell durant els tres dies següents. Mentrestant, els nostres infants seguient omplint els carrers i la plaça de l'Ajuntament de confetis! Tot seguit, balla que ballaràs, vam passar una estoneta d'allò més agradable!

I aixì és com vam celebrar el Carnaval a Constantí.

Podreu trobar la crònica penjada a la web de l'Ajuntament de Constantí: www.constanti.cat

Esperem que en gaudiu!

carnestoltes
festa
treball comunitari
disfressa