El circ, activitat central de la Setmana Jove de La Balconada

13/12/2016 | 13:12

El Punt Òmnia La Balconada de Manresa ha tornat a programar, juntament amb el Pla de desenvolupament comunitari i l'Associació de Veïns del barri, una nova edició de la Setmana Jove, després de l'èxit de la primera de l’any passat, en la qual van assistir infants de tot el barri.

Enguany, i a causa d’aquest precedent, la Setmana Jove se celebrarà des del 12 de juliol i fins al 21 del mateix mes, i se centrarà en una disciplina que combina a la perfecció el temps lúdic, la psicomotricitat, l’aire lliure, l’esport i la concentració: el circ.

Programat com a activitat principal de la Setmana Jove de la Balconada, el taller de circ del passat 14 de juliol va aplegar 12 infants de 5 anys a 15 anys que van participar activament i durant dues hores en les activitats dinamitzades pel circ La Crica.

Els joves assistents al taller van poder gaudir de diferents activitats guiades per dos membres del circ esmentat, els quals van dividir-los en dos grups per poder treballar de manera més directa i personalitzada.

Malabars amb boles, anelles de plàstic, diàbolos, cordes, matalassos per fer contorsions i tombarelles... Els infants van poder fer servir material de tota mena per practicar les diferents disciplines que acull el circ. Segons ells, aquesta activitat va resultar "molt divertida" i els va permetre esbrinar si són hàbils en la coordinació de moviments, en equilibris i en certs estris de circ.

Podeu veure algunes fotografies de la jornada aquí:

1

activitats infantils
circ
Punt Òmnia
El Punt Òmnia La Balconada de Manresa ha tornat a programar, juntament amb el Pla de desenvolupament comunitari i l'Associació de Veïns del barri, una nova edició de la Setmana Jove, després de l'èxit de la primera de l’any passat, en la qual van assistir