El circ, activitat central de la Setmana Jove de La Balconada organitzada pel Punt Òmnia La Balconada de Manresa

15/07/2016 | 12:07
Imatge del taller.

El Punt Òmnia La Balconada de Manresa ha tornat a programar, juntament amb el PDC i l'Associació de Veïns del barri, una nova edició de la Setmana Jove, després de l'èxit de la primera edició del passat 2015, en la qual hi van assistir infants de tot el barri.

Enguany, i degut aquest precedent, la Setmana Jove se celebrarà des del 12 de juliol i fins al dia 21 del mateix mes, i se centrarà en una activitat que combina a la perfecció temps lúdic, psicomotricitat, aire lliure, esport i concentració: el circ.

Programat com a activitat principal de la Setmana Jove de La Balconada, el taller de circ del passat 14 de juliol va aplegar 12 infants de 5 anys i fins a 15 anys que van participar activament i durant dues hores de les propostes d'activitats dinamitzades pel circ La Crica.

Els joves assistents al taller van poder gaudir de diferents activitats guiades per dos membres del circ La Crica, que van dividir el grup d'infants en 2 per a poder treballar de manera més directa i personalitzada.

Malabars amb boles, anelles de plàstic, diàbolos, cordes, matalassos per a fer contorsions i tombarelles... els infants van poder fer servir material de tot tipus per a la pràctica de les diferents disciplines que acull el circ. Segons els infants, aquesta activitat va resultar "molt divertida" i els va permetre esbrinar si són hàbils en la coordinació de moviments, en equilibris i en certs estris de circ.

Podeu veure un seguit de fotografies de la jornada aquí:

Taller de Circ

circ
activitats infantils
Punt Òmnia Balconada