El CTC com a exemple de bona pràctica

foto grup alumnes porta ctc

Alumnes d’un màster en formació de persones adultes visiten el CTC com a exemple de bona pràctica

El Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa va rebre dijous la visita dels alumnes d’un màster en formació de persones adultes que imparteixen conjuntament la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Els estudiants van poder conèixer de primera mà l’àmplia oferta de cursos que l’Ajuntament de Masquefa organitza per als adults, així com les instal·lacions i els serveis que el CTC posa a la seva disposició per poder completar amb èxit la formació.

Així, per exemple, van veure les diverses aules de formació del centre, el punt Òmnia, la sala d’actes o l’espai de lliure navegació a Internet Masquef@ula. També van poder comprovar com les innovadores eines tecnològiques adaptades de les quals disposa el CTC permeten a les persones amb tot tipus de discapacitat física, psíquica o sensorial seguir els cursos conjuntament amb la resta d’alumnes i en igualtat de condicions.

El CTC és considerat un exemple de bona pràctica en l’organització de plans de formació per a persones adultes, i la Diputació de Barcelona, que participa en aquest màster de la UB i la UAB impartint part del mòdul d’educació i territori, va proposar la visita al centre tecnològic masquefí perquè els alumnes comprovessin com es poden dur a la pràctica els coneixements teòrics que han adquirit.

Els estudiants també van aprofitar l’estada al CTC per visitar el viver d’empreses que ofereix als emprenedors i els empresaris, així com la resta d’espais i serveis que posa a la disposició de les associacions i els particulars.

màster
formació d'adults
UAB