''El Farah'' arriba a l'Esplai Eixida de Sant Boi de Llobregat

foto grup El Farah

Aquest mes de novembre, a l'Esplai Eixida estem molt contents amb l'arribada de l'Associació de Dones Magribines ''El Farah'', una associació que està reconeguda des de l'any 2000, tot i que, com a grup, està activa des de l'any 1997, gràcies a una iniciativa del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Boi.

A l'Esplai Eixida ens agrada treballar per afavorir una societat multicultural. Per això estem encantats de compartir aquesta nova experiència amb ''El Farah'', i des del principi no vam dubtar a col·laborar amb aquesta associació i el seu projecte.

I, què farem a l'Eixida?

Avui dia, un bon ús de l'ordinador i d'Internet ens obre les portes a tot un món de possibilitats, i és molt important fomentar un bon aprenentatge a l'hora de fer-los servir.

Com des de fa anys, i amb l'objectiu de continuar creant una societat on tothom tingui accés a les noves tecnologies, apropem aquests recursos a les dones de l'associació.

A més a més, a l'Eixida creiem que amb aquest nou espai que obrim a ''El Farah'' no sols donem suport a aquestes dones, sinó a les seves famílies, al nostre barri, i al nostre poble.

Benvingudes a l'Eixida ''El Farah''!

esplai
alfabetització digital
multiculturalitat
associació de dones