"El món a la plaça": festa oberta al barri de La Torrassa de l'Hospitalet de Llobregat

Cartell "El món a la plaça"

Amb el lema “Jo sóc Collblanc-la Torrassa”, la plaça Espanyola de l'Hospitalet pretén ser, dissabte 21 de març, una festa i un espai de (re)trobada.

El Punt Òmnia JIS-ARRELS serà present al programa de la festa amb dues propostes: Memòria del Barri de la Torrassa compartirà l’exposició fotogràfica “L’Abans i l’Ara”, parelles fotogràfiques d’espais del barri en el passat i en l'actualitat. I la revista Els Nostres Barris ha editat El mosaic del barri, l’activitat elaborada per celebrar el 15è aniversari del Punt Òmnia finalment en paper. Es tracta d’un recull de fotografies d’indrets del barri: cada veí o veïna ens explica els seus motius de preferència i els seus records. Aquestes dues mostres sobre el barri s’inauguraran el 21 de març aprofitant la festa a la plaça: és la millor ocasió per fer-ho!

El projecte ICI, vinculat a l’Associació Ítaca, ens convida a aquesta gran festa a l’aire lliure del 21 de març. La festa es diu “El món a la Plaça: convivim al carrer!”, i durant tot el dissabte la plaça estarà plena d’exposicions, jocs i moltes sorpreses, dinamitzats per diverses persones, entitats i col·lectius socioeducatius i culturals del barri: hi haurà activitats infantils, ballada de sardanes, batucada… Entre totes les veïnes que ens hi apropem teixirem un gran tapís, tot aprofitant la nova –i qüestionable– reixa de la zona de parc infantil.

festa
revista
memòria històrica
foto
mosaic