El núvol, la novetat de les activitats del Punt Òmnia EMSI de Martorell

20/03/2018 | 11:03

El Punt Òmnia EMSI de Martorell ha començat aquest curs escolar 2018 amb novetats en el calendari del primer trimestre de tallers i activitats per a totes les persones participants. El Punt Òmnia incorpora dos activitats noves destinades a l'aprenentatge de l'ús de noves tecnologies.

Amb l'activitat 'Presentacions interectives on-line' el Punt Òmnia proposa als usuaris i usuàries treballar amb plataformes tan innovadores com desconegudes: Sway, Kizoa i Genial.ly, que serveixen per crear continguts, preperar presentacions, informes interectius... Totes elles no són l'evolució del PowerPoint, sinó que arriban per acupar el seu propi espai, ja que fusionen el concepte xarxa social amb la funció de software de presentació.

'Com per servir el núvol i la informació' és el nou taller amb el qual el Punt vol treballar a través d'internet al núvol per poder fer treballs i presentaciones efectives, en un mon cada cop més visual i icnogràfic. El punt Òmnia EMSI de Martorell també incorpor, dos dies a la setmana, un espai de tràmits on-line per a programar cites, per a fer recerca de formularis... Podeu consultar tota la infromació en la pàgina web del Punt Òmnia.

L'ús de l'eina digital és la nova oportunitat formativa que ofereix el Punt Òmnia.