El Punt Òmnia Amposta participa en la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó

29/02/2016 | 08:02
Imatge de la jornada.

El 19 de febrer es va celebrar a la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d'Amposta el Dia Internacional de la Llengua Materna.

En la jornada hi van participar els alumnes del Consorci de Normalització Lingüística, d'ESARDI, alumnes de l'Escola de Llengües i Cultures de Terres de l'Ebre, de l'Escola d'Adults d'Amposta, de l'Institut de Tecnificació i de l'Institut Ramon Berenguer IV.

El Punt Òmnia d'Amposta va col·laborar amb la confecció d'un mural fet pels nens i nenes de l'Espai Infantil. El mural és una gran postal dedicada a totes les persones del món amb un poema que van triar els mateixos infants sobre la llengua.

Aquest dia, la dinamitzadora del Punt Òmnia va explicar el treball que es fa al Punt per millorar la inclusió de les persones immigrades. També, la dinamitzadora va donar les gràcies a la Biblioteca per fer-los partícips d'aquest dia tan emotiu que va estar ple de lectures en diferents llengües, música en directe a càrrec de la banda de La Unió Filharmònica i tast de menjars típics d'arreu del món.

Si voleu veure més fotografies d'aquest dia podeu entrar al bloc del Punt Òmnia d'Amposta o podeu consultar l'àlbum següent:

 

Dia Internacional del la Llengua Materna

Punt Òmnia
Dia Internacional de la Llengua Materna