El Punt Òmnia AV la Balconada de Manresa participa el dia 17 de maig a la Fira d'Entitats del Barri!

27/04/2015 | 16:04
monument La Balconada

Després d&;alguns anys sense celebrar-se, el proper diumenge 17 de maig tindrà lloc una nova Fira d&;Entitats del barri de la Balconada, que comptarà amb la participació de múltiples entitats, associacions, col·lectius, equipaments i serveis presents al barri.

L&;objectiu d&;aquesta iniciativa, organitzada de forma conjunta per les entitats del barri, amb l&;impuls del Pla de desenvolupament comunitari de la Balconada, és donar a conèixer les entitats i els serveis als veïns i veïnes, promoure dinàmiques de treball en xarxa, establir projectes en comú i potenciar el teixit associatiu a través de la seva divulgació.

La Fira d&;Entitats s&;iniciarà a partir de les deu del matí, amb una Mostra d&;Entitats i Serveis al Passeig de Sant Jordi, on també es faran diverses activitats paral·leles (tallers i jocs per a la canalla, torneig de futbol, visites guiades a la Casa de la Culla, etc.). A continuació, a la pista poliesportiva Joan Ortiz s’oferirà un dinar popular i es farà l&;exhibició de balls i activitats que es fan al barri, com, per exemple, el ball en línia, sevillanes o hip-hop. Us hi esperem a tots i totes!

entitats
comunitat
fem barri
serveis a la comunitat
serveis