El Punt Òmnia Badia amb la Marató per la pobresa

Imatge de l'exposició al Punt Òmnia Badia

El Punt Òmnia Badia va participar a la Marató per la pobresa de TV3 amb una petita exposició de tots els seus usuaris a l'entrada del Casal Cívic.

Entitats i administracions de tot Catalunya s'han abocat aquests dies a fer actes previs a la celebració de La Marató per la pobresa, que es va portar a terme el 27 de maig, amb el lema “Que ningú es quedi fora de joc”, organitzada per TV3 i la Fundació Marató de TV3.

En aquest context, el Punt Òmnia de Badia del Vallès, juntament amb els usuaris del programa, van organitzar una acció sociocultural. La iniciativa va consistir a fer una sèrie d'edificacions amb capses de cartró folrades d'imatges representatives sobre la pobresa i frases descriptives de suport, així com la elaboració d'un vídeo on es recullen una sèrie de situacions de precarietat a la nostra societat més propera.

L'exposició es va ubicar a l'entrada del Casal Cívic de Badia del Vallès amb la intenció que les persones que entressin a l'edifici poguessin dedicar un minut del seu temps a implicar-se en el coneixement de la problemàtica de la pobresa.

L'objectiu que va moure a portar a terme aquesta acció va ser incrementar la sensibilitat i la responsabilitat social de les persones. L'exposició va ser tot un èxit, tant per als qui la van elaborar com per als qui van poder gaudir-ne.

Aquí podreu veure un vídeo amb la resta de treballs fets. 

exposició
art
marató
exclusió social
marató pobresa