El Punt Òmnia Betsaida participa en el festival de curtmetratges BCN Zoom

11/04/2019 | 11:04

Una vintena de joves del Punt Òmnia Casal dels Infants Betsaida de Badalona s’han posat a treballar per participar en la nova edició del BCN Zoom, el festival de curtmetratges per a joves del Casal dels Infants. El passat mes de febrer els joves van començar a participar en els tallers TIC que ofereix el Punt Òmnia Betsaida per a començar a idear, gravar i muntar les seves peces audiovisuals.

La majoria de joves participants, d’entre 16 i 18 anys, són noies que també participen en altres tallers creatius i d’expressió artística del Casal dels Infants, i estan interessades a aprendre a expressar-se audiovisualment a través de la càmera. El Punt Òmnia Betsaida de Badalona ja ha dut a terme sessions de brainstorming (pluja d’idees), i de storyboard (guió il·lustrat) amb els joves que es presenten al BCN Zoom, i s’ha previst que en les properes setmanes s’aprofitin qüestions de gènere tractades en altres activitats per plasmar-les en les pel·lícules.

Enguany se celebra la 4a edició del BCN Zoom, el festival de curtmetratge social del Casal dels Infants. BCN Zoom promou la creació audiovisual i artística de jovent, i té com a objectiu principal promoure la creació artística en l’àmbit audiovisual del jovent vinculat a grups de joves organitzats i entitats juvenils de tots tipus. Els organitzadors també pretenen que els joves analitzin, entenguin i transformin el seu entorn.

Una vintena de joves participen en el certamen de creació audiovisual.