El Punt Òmnia Casal Cívic Pomar inaugura l'exposició ¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!

18/02/2016 | 14:02
Inauguració de l'exposició.

El Punt Òmnia Pomar de Badalona ha inaugurat aquesta setmana l'exposició de fotografies ¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!, creada per imatges que han fet i editat els usuaris del taller d'imatges del Punt Òmnia.

L'acte, organitzat per Nelly Villegas, dinamitzadora del Punt, ha reunit una trentena de persones,que han pogut veure el resultat final del taller d'imatges organitzat pel Punt Òmnia al llarg de tot el 2015.

El taller d'imatges, en què hi han participat usuaris d'edats compreses entre els 50 i els 80 anys, s'ha celebrat durant tot un any sencer a partir de sortides programades pel barri, en grup, durant la primavera i la tardor del 2015.

Així, els usuaris han visitat durant tot l'any els racons i indrets més amagats, coneguts o especials del barri de Pomar i han pogut, posteriorment, editar digitalment les fotografies que han fet durant les sortides als ordinadors del Punt.

"El títol que hi hem posat és l'ànima de l'exposició –ha comentat la Nelly–,perquè hem volgut explicar la història del barri. Amb aquestes imatges, la gent de dins i de fora del barri comenta com ha canviat la zona al llarg dels anys".

Tanmateix, la dinamitzadora ha explicat que aquesta activitat, dirigida a la gent gran del barri (majoritàriament dones), ha propiciat un augment de l'autoestima dels usuaris,que han pogut mostrar a tot el barri les seves creacions i les seves habilitats a l'hora d'editar imatges.

"Farem una segona edició del taller de fotografia perquè ha tingut molt d'èxit",ha conclòs la Nelly. L'exposició es pot visitar als passadissos del Punt Òmnia de Pomar (Av/ Sabadell,s/n) fins al 25 de febrer. Podeu veure algunes de les imatges de l'acte aquí:

Exposició fotogràfica ¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!

Punt Òmnia
exposició fotogràfica
Gent Gran