El Punt Òmnia Casal Cívic Pomar inaugura l'exposició ¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!

18/02/2016 | 13:02
Inauguració de l'exposició.

El ha inaugurat aquesta setmana l&;exposició de fotografies ¡Pomar, quien te ha visto y quien te ve!, creada per imatges que han fet i editat els usuaris del taller d&;imatges del Punt Òmnia.

L&;acte, organitzat per Nelly Villegas, dinamitzadora del Punt, ha reunit una trentena de persones,que han pogut veure el resultat final del taller d&;imatges organitzat pel Punt Òmnia al llarg de tot el 2015.

El taller d&;imatges, en què hi han participat usuaris d&;edats compreses entre els 50 i els 80 anys, s&;ha celebrat durant tot un any sencer a partir de sortides programades pel barri, en grup, durant la primavera i la tardor del 2015.

Així, els usuaris han visitat durant tot l&;any els racons i indrets més amagats, coneguts o especials del barri de Pomar i han pogut, posteriorment, editar digitalment les fotografies que han fet durant les sortides als ordinadors del Punt.

"El títol que hi hem posat és l&;ànima de l&;exposició –ha comentat la Nelly–,perquè hem volgut explicar la història del barri. Amb aquestes imatges, la gent de dins i de fora del barri comenta com ha canviat la zona al llarg dels anys".

Tanmateix, la dinamitzadora ha explicat que aquesta activitat, dirigida a la gent gran del barri (majoritàriament dones), ha propiciat un augment de l&;autoestima dels usuaris,que han pogut mostrar a tot el barri les seves creacions i les seves habilitats a l&;hora d&;editar imatges.

"Farem una segona edició del taller de fotografia perquè ha tingut molt d&;èxit",ha conclòs la Nelly. L&;exposició es pot visitar als passadissos del Punt Òmnia de Pomar (Av/ Sabadell,s/n) fins al 25 de febrer. Podeu veure algunes de les imatges de l&;acte aquí:

Punt Òmnia
exposició fotogràfica
Gent Gran