El Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval construeix les jardineres de l'hort comunitari del barri

El Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval ha col·laborat enguany en la creació d'un hort comunitari al barri. El 3 de juliol, juntament amb altres entitats i associacions del Raval, el Punt Òmnia va assistir al Casal Municipal de la Gent Gran Josep Trueta per presentar l'hort que s'ha posat en marxa de manera comunitària i que previsiblement les entitats del barri podran començar a usar a partir del setembre.

Els joves del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval s'han encarregat durant la primavera de 2019 de crear les taules jardineres que sostenen l'hort comunitari del Raval, una tasca que han pogut dur a terme a l'espai polivalent del Casal i que han acabat amb el trasllat del mobiliari fins al Casal Josep Trueta. 

El Punt Òmnia ha col·laborat amb aquest projecte d’hort comunitari que ha sorgit de la Subcomissió de Salut Mental i Addiccions, la Fundació Àmbit Prevenció i el Servei de Rehabilitació Comunitària de Ciutat Vella com una acció per promoure la salut mental de la població del Raval i l’enfortiment dels espais de relació. L'hort comunitari del Raval és una eina comunitària i d'inclusió amb la qual el Punt Òmnia ha previst fer més activitats intergeneracionals.
 

Presentació projecte Hort comunitari