El Punt Òmnia Club Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons dóna veu als reporters de Virolai

El Punt Òmnia Club Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons dóna veu als reporters de Virolai

Ja fa uns quants anys que els joves de l’Escola Municipal d'Educació Especial (EMEE) Virolai són una part imprescindible del Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons, ja que un grup regular de participants es van iniciar en el coneixement de les eines ofimàtiques més quotidianes al Punt i més tard s’han anat endinsant a internet i a totes les seves possibilitats.

Arribats a aquest punt, set joves de l'EMEE Virolai van tenir la idea de crear un blog amb Wordpress en què es van convertir en veritables reporters de la seva realitat. Aquest canal ha esdevingut un espai per compartir les seves experiències: parlen dels seus aprenentatges TIC, donen difusió als seus projectes audiovisuals i ens expliquen les activitats on participen en primera persona.

Una sortida al Parc de Can Mercader, a la bolera o simplement a prendre alguna cosa... qualsevol excusa és bona perquè es posin el barret de reporters i en prenguin notes. El projecte posa en equilibri la part més educativa en l’àmbit TIC i la vessant més comunitària de la Xarxa Òmnia, ingredients que sens dubte funcionen molt bé! Voleu conèixer les aventures dels reporters del Virolai? Podeuveure un vídeo resum de la seva activitat al Punt Òmnia, o podeu visitar el seu blog clicant en aquest enllaç.

 

 

Aquest projecte compta amb una doble vessant: l'educativa i la comunitària.