El Punt Òmnia Colectic ofereix suport a les famílies per aconseguir material informàtic

Un jove treballant a l'ordinador

Escoles i altres centres educatius van tancar les portes el passat 13 de març, arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. El curs escolar 2019-2020 no es reprendrà presencialment i l’alumnat haurà de treballar els continguts d’aquest darrer trimestre des de casa i en format en línia. Coneixedors de la dificultat de moltes famílies del Raval per disposar dels recursos materials necessaris per fer aquest seguiment i conscients de com la bretxa digital pot fer que molts i moltes alumnes no puguin seguir amb normalitat les indicacions de les escoles, al Punt Òmnia Colectic es posen a disposició del barri per donar resposta a la situació.

Han decidit actuar com a facilitadors/ores en col·laboració amb altres organitzacions i entitats del barri perquè les famílies, adults, joves i gent gran tinguin accés a material informàtic, ja sigui per realitzar les tasques de l’escola, comunicar-se amb la família o realitzar cursos d'autoformació online.

Si necessiteu disposar de material (o coneixeu algú que ho necessiti), podeu contactar amb nosaltres al telèfon 633477152 o al correu colectic@xarxaomnia.gencat.cat.

Aquelles persones i entitats que disposin de recursos tecnològics i vulguin ajudar a les persones que en necessiten també poden contactar amb Colectic per fer la donació. A més, amplien la crida a organitzacions que treballen amb el transport i repartiment de mercaderies, per si poden donar suport per apropar aquests recursos a la ciutadania.

omniaacasa
bretxa digital
tecnologia
educació
Amb aquesta iniciativa Colectic pretén facilitar el material tecnològic necessari perquè infants i joves del Raval puguin seguir el curs de forma virtual.

Més informació