El Punt Òmnia de Campclar a la VII Jornada de Treball Social i Universitat de la Universitat Rovira i Virgili

Imatge de la xerrada

Durant la setmana del 12 al 16 de març, el ha presentat dues col·laboracions amb la Universitat Rovira i Virgili.

La primera ha estat una xerrada sobre el Programa Òmnia als alumnes de l&;assignatura de "treball social comunitari" de 3r del grau de treball social. Els hem pogut ensenyar un programa d&;inserció social actual i que funciona. Fent una mica de resum de la part organitzativa del programa, trobem els objectius i les línies d&;actuació, la funció del dinamitzador, i el treball en xarxa i comunitari, que era el que més els interessava.

 

La segona ha estat la participació com a ponents a la "", que es va dur a terme el 16 de març a l&;Aula Magna del Campus Catalunya de la URV. En total van ser 6 experiències en què tothom va dir-hi la seva.

Vam presentar com a experiència el programa "Dona, dóna valor a la teva vida", en el qual col·laborem de forma molt activa, ja que el Punt Òmnia forma també part de la Comissió de la Dona de Campclar. Juntament amb l&;Ateneu Cultural de Dones de Campclar, el col·lectiu de dones de Torrenova i el Casal Cívic vam explicar les experiències i accions ja dutes a terme, com "l&;Espai lila" a la Sala de Lectura del Casal, un concurs fotogràfic, cinefòrums, activitats per al dia de la dona i les dues edicions del Firavida, la fira d&;entitats del barri de Campclar, i les que es portaran a terme durant aquest any 2012.

En el vídeo següent podreu veure i escoltar la nostra presentació:

;l a Blip.tv

dones
gènere
xerrada
treball comunitari
universitat
inserció social
treball social