El Punt Òmnia de Can Genís i l'Ajuntament de Palafrugell promouen la participació juvenil amb la campanya #ohPalafrugell

15/06/2016 | 10:06
Cartell de la campanya.

L'Ajuntament de Palafrugell i el Punt Òmnia de Can Genís de la mateixa població han començat una iniciativa TIC aquesta primavera amb la qual volen potenciar la participació dels joves del municipi en el Pla local de joventut 2016-2020: el concurs #ohPalafrugell.

 

#ohPalafrugell és el nom de la nova campanya impulsada des d'ambdós estaments per motivar la participació dels joves en les decisions de política local del municipi de Palafrugell. Aquest procés participatiu prèn com a nucli principal la xarxa social Instagram, i insta els joves a publicar imatges acompanyades de l’etiqueta #ohPalafrugell i d'algun comentari o proposta.

 

D'aquesta manera, tant l'Ajuntament com el Punt Òmnia Can Genís pretenen motivar les opinions, les valoracions i el criteri dels joves de Palafrugell per implicar-los activament en la presa de decisions d'aspectes relacionats amb el dia a dia del municipi.

Temes com són el manteniment del mobiliari urbà, les despeses en l'àmbit públic, iniciatives de caire cultural, esportives o de cooperació i d'altres propostes són algunes de les qüestions que s'han recollit gràcies a la iniciativa #ohPalafrugell, que va iniciar-se el passat mes d'abril i que arribarà a la seva fi a principis de juliol.

La participació del Punt Òmnia Can Genís de Palafrugell en aquest concurs és transversal i bàsica, ja que les eines TIC que fan servir molts joves usuaris són les pròpies del Punt. Els participants del concurs opten a endur-se un iPad mini si aconsegueixen que la seva proposta generi consens. Podeu llegir les bases del concurs clicant aquí.

Campanya #ohPalafrugell

Punt Òmnia
palafrugell