El Punt Òmnia de Can Genís i l'Ajuntament de Palafrugell promouen la participació juvenil amb la campanya #ohPalafrugell

15/06/2016 | 09:06
Cartell de la campanya.

L&;Ajuntament de Palafrugell i el  de la mateixa població han començat una iniciativa TIC aquesta primavera amb la qual volen potenciar laparticipació dels joves del municipi en el Pla ocal de oventut 2016-2020: .

 

 és el nom de la nova campanya impulsada des d&;ambdós estaments per motivar la participació dels joves en les decisions de política local del municipide Palafrugell. Aquest procés participatiu prèn com a nucli principal la xarxa social Instagram, i insta els joves a publicar imatges acompanyades del i d&;algun comentari o proposta.

D&;aquesta manera, tant l&;Ajuntament com el Punt Òmnia Can Gens pretenen motivarles opinions, valoracions i el criteri dels joves de Palafrugell per implicar-los activament en la presa de decisions d&;aspectes relacionats amb el dia a dia del municipi.

Temes com són el manteniment de mobiliari urbà, les despeses en l&;àmbit públic, iniciatives de caire cultural, esportives o de cooperació i d&;altres propostes són algunes de les qüestions que s&;han recollit gràcies a la iniciativa , que va iniciar-se el passat mes d&;abril i que arribarà a la seva fi a principis de juliol.

La participació del Punt Òmnia Can Genís de Palafrugell en aquest concurs és transversal i bàsica, ja que les eines TIC que fan servir molts joves usuaris són les pròpies del Punt. Els participants del concurs opten a endur-se un iPad mini si aconsegueixen que la seva proposta generi consens. Podeu llegir les .

">#ohPalafrugell" height="1024" src="https://c6.staticflickr.com/8/7568/27370041445_30387cc743_b.jpg" width="626" />

Punt Òmnia
palafrugell