El Punt Òmnia de Girona Est visita una exposició sobre impressió 3D al CaixaFòrum

06/06/2024 | 18:06

El Punt Òmnia de Girona Est va acompanyar a les associacions del barri Joves 4G i AASS a una visita guiada a l'exposició "Present i futur de la impressió 3D: des de l’escriptori fins a l’espai exterior", a l'espai CaixaFòrum de Girona.

Es tracta d'una mostra que aborda l’evolució de la impressió 3D, des dels seus inicis fins a les perspectives futures, amb focus en aspectes tècnics, aplicacions a gran escala i usos extraterrestres. Es revisa com han canviat els materials utilitzats i les implicacions de la impressió 3D en la construcció d’edificis més eficients i sostenibles. També es discuteix la possibilitat d’usar materials locals per imprimir estructures en altres planetes, destacant el seu potencial en l’exploració espacial i la colonització.

Les joves van sortir meravellades de l'exposició, ja que a part de le sorpreses interactives que hi havia a disposició de les persones visitants, els temes que van sortir a debat també els van donar molt de joc a parlar i discutir sobre temes ètics de les TIC.

impressio3D
sortida
exposicions
joves