El Punt Òmnia de La Balconada tanca la tercera edició de la Setmana Jove

13/08/2018 | 11:08

El Punt Òmnia La Balconada de Manresa (gestionat per la FAVIBC) ha tornat a programar, juntament amb el Pla de desenvolupament comunitari i l’Associació de Veïns del barri, una nova edició de la Setmana Jove. Enguany, els organitzadors han apostat per centrar la Setmana Jove en el basket beat, una nova disciplina psicomotriu que fomenta l’aprenentatge, la inclusió, la creativitat i la comunitat amb l’ús de les pilotes de bàsquet.

Durant més de dues hores, la Setmana Jove de La Balconada ha permès a una quinzena de noies i nois joves participar en aquesta dinàmica, basada a fer botar pilotes de bàsquet de manera sincronitzada, dinamitzada per un tècnic, i en grup. La dinàmica socioeducativa ha consistit a crear música en grup, a través dels sons que generen els bots sincronitzats de cada participant.

Aquesta taller socioeducatiu coorganitzat pel Punt Òmnia La Balconada ha permès els joves comunicar-se a través d’un llenguatge artístic com el basket beat i fomentar un vincle entre els participants que va més enllà de la comunicació regular que puguin establir entre ells. Enguany, la Setmana Jove s’ha celebrat del 2 al 5 de juliol, i també ha comptat amb altres activitats programades com el rugbi flag, tallers aquàtics o una gimcana. Podeu veure les fotografies de la jornada aquí:

Setmana Jove de La Balconada 2018

Els organitzadors han centrat l'edició d'enguany en el Basket Beat, dinamitzat per l'entitat Basketbeat.org del Raval.