El Punt Òmnia de la Fundació Akwaba, a l'Hospitalet de Llobregat, participa en el I Concurs de Còmics D2 Collblanc - La Torrassa

05/05/2016 | 01:05
La Font de la Plaça Espanyola.

El Punt Òmnia de la Fundació Akwaba, a l'Hospitalet de Llobregat, va participar la setmana passada en el I Concurs de Còmics D2 Collblanc - La Torrassa.

 

Aquesta activitat comunitària s'ha fet amb motiu del concurs organitzat per la Coordinadora AMPA Collblanc-Torrassa.

 

L'objectiu del certamen ha estat potenciar i donar a conèixer el patrimoni històric dels barris de Collblanc i la Torrassa, per això les obres del concurs han reflectit monuments o edificis històrics de la zona. Al concurs hi han participat totes aquelles persones d’entre 18 mesos i 18 anys, i tots els nens i nenes de les AMPA, entitats, escoles i associacions del barri.

 

Els infants de l'espai infantil del Punt Òmnia de la Fundació Akwaba han fet dibuixos per a aquest concurs. El 17 d'abril passat va ser el lliurament de premis i dos infants del Punt han estat premiats a més de rebre una menció especial al nostre Punt Òmnia Fundació Akwaba per la seva participació i difusió.

 

Segons els organitzadors, el concurs de Còmics D2 Collblanc - La Torrassa ha estat una experiència molt bona. Podeu veure fotos de l'acte al Facebook del Punt Òmnia.

cultura
còmic
acció comunitària
espai infantil