El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell organitza una xerrada sobre seguretat a Internet per a usuaris del Taller Claror

Imatge de la xerrada

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell, juntament amb el Cos dels Mossos d'Esquadra, han fet aquesta setmana una xerrada sobre seguretat a Internet dirigida a usuaris del Taller Claror. Aquesta activitat se suma a les diverses accions que porta a terme el Punt Òmnia de la nostra ciutat vers les persones que tenen alguna discapacitat, amb l'objectiu d'integrar-les també en el món de les noves tecnologies.

En aquest sentit, la Tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones de l'Ajuntament de la Seu, Anna Vives, ha volgut destacar que “el Punt Òmnia de la Seu desenvolupa una gran tasca en l’àmbit de persones amb algun tipus de discapacitat; fa temps que treballem amb el Taller Claror, entre d’altres col·lectius, i en aquesta ocasió hem cregut que calia introduir-los en la problemàtica que pot suposar un risc per a qualsevol usuari de la xarxa”.

El contingut de la xerrada sobre com usar les xarxes socials (Facebook) o el correu electrònic -entre d'altres eines de les TIC- amb total seguretat, s'ha adequat a les necessitats de la vintena d'usuaris del Taller Claror que hi han pres part. Així, els participants han rebut informació de com protegir les seves contrasenyes; de com evitar l'entrada de virus; informació sobre les descàrregues de vídeos i música, i sobretot, de l'ús de la webcam.

Cal recordar que el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell fou un dels dos punts Òmnia de tot Catalunya premiats amb una dotació de material destinat a facilitar l’accessibilitat de persones amb discapacitat a l’ús de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC.

Més informació a: www.laseu.cat/ajuntament/gabinet-de-premsa/noticies/el-punt-omnia-organitza-una-xerrada-sobre-seguretat-a-internet-dirigida-a-usuaris-del-taller-claror

accessibilitat
discapacitat
formació
seguretat
xerrada
treball comunitari
seguretat a la xarxa