El Punt Òmnia de La Seu d'Urgell participa a la Mobile Week

Els dies 9, 10 i 11 de juliol es celebrarà la Mobile Week la Seu d'Urgell en el marc de la Mobile Week Catalunya 2021. La Mobile Week la Seu d’Urgell presenta una programació inclusiva que aglutinarà durant tres jornades la gran majoria d’accions TIC que es venen portant a terme des de diferents institucions de la ciutat, que van des de la vessant social i educativa com el Punt Òmnia i centres d’educació primària com les escoles Mn. Albert Vives i La Valira, passant també pel món empresarial i tecnològic com el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) i l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU). Així ho ha avançat l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega, que ha volgut remarcar que “no és una casualitat que tingui lloc a la Seu d’Urgell, sinó que és el resultat de molts anys d’apostar per les noves tecnologies en molts àmbits de la ciutat i la comarca”. En aquest sentit, l’alcalde de la Seu d’Urgell ha afegit que “la Mobile Week és un reconeixement de l’Ajuntament i de la ciutat a totes les persones i institucions que hi estan apostant des de fa tant temps, i alhora recollir el seu guant i apostar per a les noves tecnologies com a projecte de present i de futur per a lluitar contra el despoblament i l’atur, especialment juvenil i femení”.

Per la seva part, CEO de Mobile World Capital Barcelona, Carlos Grau, ha lloat tant la participació com la programació de la Seu d’Urgell a la Mobile Week Catalunya que “recull el plantejament de portar les Noves Tecnologies al territori i compartir aquesta capitalitat, per tal d’evitar l’escletxa digital, ajudar a millorar les nostres empreses i integrar a tota la ciutadania a través de la tecnologia”.

Al seu torn, Joana Barbany, directora general de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat, ha subratllat la importància que té la tecnologia per ajudar al creixement econòmic de les empreses de cada territori, i alhora ha elogiat la programació intergeneracional i inclusiva que presenta la Mobile Week la Seu d’Urgell.

Tant Carlos Grau com Joana Barbany han volgut animar a tota la ciutadania urgellenca a participar en les diferents activitats que hi ha programades a la Mobile Week la Seu d’Urgell, “la tecnologia pot ser un gran aliat per a tothom”, han afirmat. Ambdós han destacat que la programació de la Seu d’Urgell és de les més atractives de les diferents seus Moble Week Catalunya.

La Mobile Week la Seu d’Urgell tindrà lloc del 9 a l’11 de juliol (de divendres a diumenge) i sota el lema ‘Tecnologia per a la ciutadania” compta amb una programació amb diferents temàtiques, adreçada a tot tipus de públic, des d’infants, gent gran, famílies i persones amb necessitats funcionals, així com a professionals del sector i a empreses.

Oferirà un total de 17 activitats, totes gratuïtes, 16 conferenciants experts i ofereix més de 565 places disponibles que s’obriran el pròxim dijous 17 de juny a partir de les 9 del matí. Les inscripcions es podran fer a: https://mweek.com/

El Punt Òmnia de La Seu, un dels agents clau de la MWC

El Punt Òmnia de La Seu és un dels agents del territori més implicats en combatre la bretxa digital a través de la tecnologia i l'acció comunitària. I, com és d'esperar, no podia faltar en aquesta cita amb la Tecnologia per la ciutadania. Per això ha organitzat tres activitats ben interessants per fomentar la tecnologia entre la ciutadania:

Aquestes tres iniciatives són un exemple més d'intercooperació i acció comunitària al territori.

 

 

 

 

intercooperacio
xarxa
treball en xarxa
tecnologia