El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell tanca el curs agraint la participació a tothom

Ha arribat una nova entrega de certificats, ha tornat a passar un any, un curs. I el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell no seria l’Òmnia sense la seva gent, sense els participants! El Punt Òmnia, de nou, ha lliurat més de 200 certificats a totes les persones que han participat en les activitats i els tallers que ha ofert el Punt al llarg del curs 2018-2019.

La dinamitzadora del Punt, l'Ester Collado, ha volgut posar en relleu, en aquesta jornada, el valor de les persones que assisteixen al Punt: "L’Òmnia porta feina: programació, valoracions, reunions de coordinacions, col·laboracions, reciclatge, impartir els tallers…. Però tota aquesta feina és fàcil portar-la, m’ho poseu fàcil".  Collado ha assegurat que les persones "amb ganes d’aprendre, amb ganes de conèixer" són el factor clau de la continuïtat del Punt Òmnia. "No importen els anys, no importen les capacitats, són les ganes d’aprendre", ha sentenciat.

Els usuaris i usuàries, de diverses edats, han rebut un diploma que acredita la seva implicació en les activitats d'enguany a l'acte de cloenda del curs, en què, a més de la dinamitzadora del Punt, hi han participat representats de les administracions i autoritats locals. Collado ha volgut dedicar un agraïment als assistents: "Estic molt orgullosa de veure com els participants van aprenent, cadascú al seu ritme, però aprenent, que per a mi és el més important. Us torno a donar les gràcies! Seguirem treballant per reduir l’escletxa digital."

Més informació