El punt Òmnia de la Seu espai de voluntariat per la llengua.

El passat 6 de juny el Punt Òmnia de la Seu va fer una sessió informativa per les persones participants del curs formatiu de català, concretament els alumnes del curs de Bàsic 3 de la Seu amb col·laboració amb Normalització lingüística de l’Alt Urgell.

La sessió va ser una sessió d’una mitja hora en la qual vam presentar l’Òmnia com espai TIC a la ciutadania de la seu i comarca. A més de fer una breu explicació de la Xarxa Òmnia i els tallers i formacions que oferim també vam dir la importància de les TIC per poder fer qualsevol tràmit o gestió i la importància de les identificacions digitals per accedir a i tenir una bona comunicació amb l’administració pública. També vam explicar el material adaptat que tenim així com la diversitat de col·lectius i participants que arriben al nostre espai.

Els i les participants després van tenir un espai per poder fer-ne preguntes i conèixer de primera mà el que fem a Òmnia.

A partir d’aquesta sessió el Punt Òmnia de la Seu ens hem adherit com espai col·laborador de voluntariat per la llengua. Iniciativa que vol ajudar en la normalització de la nostra llengua i atansar-la a les persones benvingudes d’arreu del món.

Ja sabeu, aquí teniu un espai on podeu venir quan vulgueu.

Gràcies per la confiança.