El Punt Òmnia de la Seu organitza tallers sobre ecoturisme urbà

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell no s'atura el mes d’agost. Té preparats dos tallers sota el títol ‘Ecoturisme urbà des del mòbil’. Un estarà obert a tothom i es realitzarà els dimecres. L'altre s'adreça exclusivament a la gent gran i es farà els dijous. Aquest últim compta amb la col·laboració de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament urgellenc.  

Ambdós tallers tenen com a objectiu que els i les participants descobreixin la natura urbana que hi ha a la Seu d’Urgell, tot visitant espais verds i exemplars emblemàtics que hi ha en diversos racons de la ciutat. Ho faran a través dels seus telèfons mòbils, aprofitant un nou recurs turístic: el plànol ‘La Seu d’Urgell, naturalment’, un mapa ecoturístic que recull la biodiversitat de la Seu d’Urgell que es pot observar passejant pels carrers de la ciutat. Ofereix dos codis QR que enllacen un al web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’altre al web de Turisme Seu, on es poden trobar les fitxes dels 20 punts d’interès ecoturístic que amplien informació.

El taller dels dimecres, que és obert a tothom, s’iniciarà el 5 d’agost i finalitzarà el 26 d’agost. Es realitzarà de 10.00 a 11.30 hores. Per participar-hi cal fer inscripció telemàtica. Les persones que necessitin ajuda per formalitzar-la poden trucar per demanar cita prèvia al 973 355 608.

El taller dels dijous, organitzat exclusivament per a les persones a partir de 60 anys, començarà el 6 d’agost i acabarà el 27 d’agost. També es farà de 10.00 a 11.30 hores. Les inscripcions s’han de fer per telèfon trucant al 973 354 102 i demanar per la tècnica de gent gran Montse Eroles.

Tots dos tallers són gratuïts i tindran un màxim de 10 participants cadascun. Cada participant haurà de portar el seu telèfon mòbil i tothom haurà de portar mascareta. A més, en ser un taller a l’aire lliure, caldrà fer ús de protector solar.

Font: Ajuntament de la Seu d'Urgell

turisme
formació
mòbils
Als tallers, que es desenvoluparan el mes d'agost, faran servir un nou recurs: un mapa ecoturístic que recull la biodiversitat de la Seu d’Urgell.

Més informació