El Punt Òmnia de les Escodines i el PDC realitzen el video "Joves Escodinaires identitat reivindicativa"

01/04/2011 | 19:04
Captura del vídeo, ulls de dona

El passat 24 de juliol va tenir lloc al barri de les Escodines de Manresa la segona edició de l'Escojoves, una festa impulsada pel Pla de Desenvolupament Comunitari amb el suport de les entitats, associacions i serveis diversos del barri. La festa té per objectiu que els joves de les Escodines participin en accions col·lectives, es coneguin entre ells, prenguin sentiment de pertinença al barri, impulsin iniciatives i, també, lluitin contra l'estigma que té el barri per ser la zona de la ciutat que concentra la major bossa d'immigració.

L'Escojoves va comptar amb un programa d'activitats, entre els quals un concurs de paelles, exposició artística, concurs de futbolí, concerts, etc.

Durant tota la diada jove, des del Punt Òmnia de les Escodines es va gravar un vídeo amb la veu dels joves del barri per tal de conèixer i difondre les seves opinions, majoritàriament positives i exposant que el barri encara està ben viu i que malgrat la falta de recursos es poden fer moltes coses. Aquest vídeo va ser editat per un jove voluntari del barri. De fet, tota la colla de joves que apareixen al vídeo també estan involucrats de forma voluntaria -en menor o major mesura- en totes les activitats que es desenvolupen al barri amb més estigma de la ciutat.

 

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Youtube

Desitgem que us agradi.

immigració
Jornada
joves
vídeo
PDC
festa