El Punt Òmnia de Masquefa acull una sessió informativa sobre el nou reglament de protecció de dades

L’Ajuntament de Masquefa i la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) van organitzar el 14 de juny una xerrada al Punt Òmnia Centre Tecnològic Comunitari (Punt Òmnia de Masquefa) sobre el nou reglament de protecció de dades (RGPD) i el seu impacte en les empreses. A la xerrada, dirigida al teixit empresarial, hi van assistir una vintena d’empresaris del municipi i del territori interessats a conèixer les novetats sobre aquesta normativa.

La sessió la va conduir Manuel Sánchez Ruiz, delegat i assessor en protecció de dades, que va abordar els principals aspectes del nou RGPD de la Unió Europea, que ha entrat en vigor recentment i que suposa l’inici d’un nou període d’adaptació i un canvi en la cultura de les empreses pel que fa al tema de la privacitat. Per tot plegat, els assistents a la trobada van poder descobrir de manera pràctica, fàcil i entenedora com afecta les empreses la nova normativa i quina és la metodologia per aplicar-la sense riscos ni sancions.

El nou reglament de protecció de dades afecta les relacions comercials que els empresaris puguin tenir en la seva activitat econòmica.